Kérdése van? Hívjon minket! +36204511501

Iphone 13 gyári minőségű szövet Woven  tok Magsafe rögzítéssel zöld
Iphone 13 gyári minőségű szövet Woven tok Magsafe rögzítéssel zöld
9 900 Ft 
7 900 Ft

Iphone 13 gyári minőségű szövet Woven tok Magsafe rögzítéssel zöld

A Woven Mag Cover egy minimalista szövettok, amelyet azoknak az iPhone-felhasználóknak ajánlanak, akik szeretnék teljes mértékben kihasználni a MagSafe vezeték nélküli töltés előnyeit. Kialakítása hasonló az eredeti Apple tokokhoz.


MagSafe – kényelem és biztonság
Az iPhone 12 sorozatú és újabb készülékekkel felszerelt MagSafe technológia lehetővé teszi az okostelefon egyidejű, gyors töltését. A legtöbb eset azonban nem támogatja ezt a technológiát, ami azt jelenti, hogy az autós vagy asztali tartó használatához minden alkalommal el kell távolítani a tokot az okostelefonról. A Woven Mag Cover teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával – lehetővé teszi, hogy kábelek nélkül kényelmesen elhelyezze és töltse okostelefonját egy tartóba vagy powerbankba.


Védelem és dizájn a legmagasabb szinten
A tok megvédi az okostelefont a mindennapi használatból eredő sérülésektől. Minimálisra csökkenti a karcolások kockázatát, és a kamerasziget körüli megemelt élek emellett védik az objektíveket. A borító belső béléssel rendelkezik, amely még jobban megvédi az okostelefon érzékeny burkolatát. Sőt, a kellemes tapintású anyag, amelyből a Woven Mag Cover készül, minimalista megjelenésű, és elegáns színeivel vonzza a figyelmet.
Raktáron
20
Kezdete: 2024.09.24   A készlet erejéig!
Megtakarítás 2 000 Ft
7 900 Ft
9 900 Ft 
Külső raktár
Nincs raktáron
Külső raktáron
0 db
Szállítás 2-4 munkanap
Adatok
Cikkszám:
99400
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek