Kérdése van? Hívjon minket! +36204511501

God of War Ragnarök, használt

 

A God of War Ragnarök egy újabb epizódja a legendás God of War videojáték-sorozatnak, mely már évtizedek óta hűséges rajongótábort tudhat maga mögött. A játék folytatja Kratos és Atreus izgalmas kalandjait, melyek során az északi mitológiába kalandoznak el, hogy megmentse a világot a Ragnarök pusztításától.


used
3 hónap garancia
Állapot
used
Nincs raktáron
használt
11 900 Ft
Külső raktár
Nincs raktáron
Külső raktáron
0 db
Szállítás 2-4 munkanap
Részletek
A játékban a játékosoknak lehetőségük lesz felfedezni az izgalmas új területeket, harcolni félelmetes lényekkel és istenekkel, valamint fejleszteni a karaktereket és fegyvereiket a harcok során. A történet mély és érzelmes, megtöltve izgalommal és fordulatokkal, melyek garantáltan lekötik a játékosok figyelmét.

A God of War Ragnarök nemcsak a rajongók számára kínál felejthetetlen élményt, de a grafikája és hangulata miatt az új játékosokat is lenyűgözi. A precízen kidolgozott világ, a karakterek megjelenése és a zenei aláfestés mind hozzájárulnak a játék magával ragadó hangulatához.

Összességében a God of War Ragnarök egy lenyűgöző és izgalmas videojáték élményt kínál mindazoknak, akik szeretnének belevetni magukat egy lenyűgöző történetbe és kihívásokkal teli harcokba egy fantasztikus világban.
Adatok
Cikkszám:
9276
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek