Kérdése van? Hívjon minket! +36204511501

Call of Duty Vanguard, használt

Lövöldözős
Multiplayer
Single Player

A játék számos új funkcióval és tartalommal rendelkezik, beleértve az új térképeket, játékmódokat és karaktereket is. A Vanguard sokféle módot kínál a játékosoknak, beleértve a hagyományos multiplayer módot, a kampány módot és a zombi módot is.

used
3 hónap garancia
Állapot
used
Nincs raktáron
használt
8 900 Ft
Külső raktár
Nincs raktáron
Külső raktáron
0 db
Szállítás 2-4 munkanap
Részletek

A Call of Duty Vanguard a legendás videojáték sorozat legújabb része, mely a második világháború történelmében helyezkedik el. A játékot a Sledgehammer Games fejlesztette ki, és a megjelenése óta hatalmas sikert aratott a játékosok körében.

A Vanguard egy izgalmas és akciódús first-person shooter játék, amelyben a játékosok belevethetik magukat a második világháború viharába. A játékban lehetőség van számos különböző harci taktikát kipróbálni, és számos különféle fegyvert és felszerelést használni a cél eléréséhez.

A játék lenyűgöző grafikával és hangzással rendelkezik, amelyek még inkább beleviszik a játékosokat a második világháború világába. A Call of Duty Vanguard egy igazi kincs minden FPS rajongó számára, és garantáltan hosszú órákig le fog kötni a képernyő elé.

Adatok
használt:
3 hónap
Cikkszám:
6237
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek