Kérdése van? Hívjon minket! +36204511501

Call of Duty Black Ops Cold War, használt

Lövöldözős
Multiplayer
Single Player

A Call of Duty Black Ops Cold War egy izgalmas és akciódús first-person shooter videojáték, mely a híres Call of Duty sorozat része. A játék a hidegháború idején játszódik, ahol a játékosok különleges ügynökként küzdenek a kommunista fenyegetéssel szemben.

used
3 hónap garancia
Állapot
used
Nincs raktáron
használt
8 900 Ft
Külső raktár
Nincs raktáron
Külső raktáron
0 db
Szállítás 2-4 munkanap
Részletek

A játékban rengeteg izgalmas küldetés várja a játékosokat világszerte, ahol stratégiai döntéseket kell hozniuk és taktikai lehetőségeket kihasználniuk a győzelem érdekében. A kampány mód mellett a játékosoknak lehetőségük van online többjátékos módban is megmutatni tudásukat és versenyezni más játékosokkal.

A grafikai megjelenés és hangulat kiváló, így a játékosok teljes mértékben elmerülhetnek a hidegháborús kémkedés világában. A fegyverek és felszerelések széles választékát kínálja a játék, így minden játékos megtalálhatja a saját stílusának és stratégiájának megfelelő felszerelést.

A Call of Duty Black Ops Cold War garantáltan lebilincselő élményt nyújt minden játékosnak, aki szereti az akciódús lövöldözős játékokat és élvezni akarja a kémkedés és titkos akciók világát. Hajrá ügynök, a végzet a te kezedben van!

Adatok
használt:
3 hónap
Cikkszám:
6182
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek