Kérdése van? Hívjon minket! +36204511501

Hoco okosóra Y11
Hoco okosóra Y11
17 900 Ft 
15 900 Ft

Hoco okosóra Y11

Kifutó termék
A Hoco Y11 okosóra a modern technológia és stílus ötvözete, amely a mindennapokat teszi okosabbá és könnyebbé. A cikkszáma 3081, és számos izgalmas funkcióval rendelkezik, hogy a felhasználók számára felejthetetlen élményt nyújtson.

Ez a okosóra kialakítására nagy hangsúlyt fektetett, így elegáns és vonzó kiegészítővé válik. Az ergonomikus, könnyű kialakítású tok és az állítható szilikon szíj lehetővé teszi, hogy kényelmesen és szabadon mozoghassunk minden nap.

Az Y11 okosóra számos hasznos funkciót kínál. A pontos idő és dátum mellett számtalan értesítést kapunk a beérkező hívásokról, üzenetekről és alkalmazásokról. Emellett nyomon követhetjük a lépésszámlálót, kalóriafogyást és alvásminőséget is, hogy figyelemmel kísérhessük egészségünket és testmozgásunkat.

Az okosóra Bluetooth kapcsolaton keresztül párosítható okostelefonunkkal, így könnyen vezérelhetjük a zenénket vagy távirányíthatjuk kameránkat.

A Hoco Y11 okosóra fejlett akkumulátorával hosszabb használatot tesz lehetővé, és vízálló kialakításának köszönhetően rossz időben sem kell aggódnunk. A töltés egyszerű és kényelmes, így mindig készen áll a használatra.

Végső soron a Hoco Y11 okosóra a technológia és a divat tökéletes találkozását nyújtja. Használata egyszerű és praktikus, és mindennapi életünk számos területén segít könnyebbé tenni a mindennapokat.
Raktáron
11
Kezdete: 2024.09.07   A készlet erejéig!
Megtakarítás 2 000 Ft
15 900 Ft
17 900 Ft 
Külső raktár
Nincs raktáron
Külső raktáron
0 db
Szállítás 2-4 munkanap
Részletek
Specification:
Model: Hoco Y11
Screen: TFT capacitive touch screen 1.5”, 360 × 360 px
Processor: Realtek 8762DT
Memory: 128 MB
Connectivity: Bluetooth v5.0 (up to 10 m)
Battery life: about 5-7 days with a single Bluetooth connection / about 3 days with a double Bluetooth connection (required for the calling function)
Standby time: about 15 days
Battery: 320 mAh
Charging type: magnetic
Cable included: yes (charging)
Material: watch: aluminum alloy / band: artificial leather, silicone
Waterproof class: IP68
Compatibility: iOS and Android devices
Language: 21 languages (Chinese, English, Russian, Arabic, Vietnamese, Danish, Thai, Polish, Persian, Spanish, Malay, Greek, French, Italian, German, Portuguese, Turkish, Latin, Romanian, Hebrew, Burmese)
Features: bluetooth call, notification, reject call, message reminder, call reminder, heart rate monitor, sedentary reminder, blood oxygen monitor, blood pressure monitor, sleep monitor, 11 multi-sport modes, step count, calories, distance, remote photography, music control, alarm clock, stopwatch, weather display, do not disturb mode and other
Adatok
Cikkszám:
3082
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek